Inschrijven

Nieuwsgierig naar badminton? Kom een keertje gratis meespelen om te ontdekken of het iets voor jou is. Heb je de smaak te pakken, dan kan je je inschrijven of een 10-beurtenkaart aankopen.

10 beurtenkaart

Ben je van plan om maar af en toe te komen badmintonnen? Schaf je dan een 1 beurtenkaart aan. Je betaalt hiervoor 40 euro. De kaart staat op naam en is één jaar geldig na aankoop.

Let op: met een beurtenkaart ben je niet verzekerd tijdens het spel. Je dient dus een eigen verzekering te hebben die kan tussenkomen bij eventuele ongevallen.

Iedereen kan één keer een 10 beurtenkaart aankopen. Wil je nadien blijven spelen, dan vragen we je om lid te worden van onze club. Op die manier ben je ook verzekerd via Badminton Vlaanderen. Ben je al lid van een andere badmintonvereniging, dan kan je meermaals een 10 beurtenkaart kopen om bij ons ‘op bezoek’ te komen.

  • Je kan een 10-beurtenkaart aanvragen door dit formulier in te vullen en het juiste bedrag te storten op rekeningnummer BE19 8916 0400 9512 met vermelding: Voornaam Naam Beurtenkaart.
  • Of kom langs tijdens een van onze speelmomenten en koop je 10-beurtenkaart ter plaatse.

Lid worden van B.C. VLA-Bad

Je kan ook direct lid worden van onze club. Jouw gegevens worden dan doorgegeven aan Badminton Vlaanderen waardoor je meteen verzekerd bent. Als lid kan je het hele jaar door komen badmintonnen tijdens onze vaste speelmomenten. Dat is dus meer dan 100 keer op een jaar!

  • Vul hiervoor dit formulier in.
  • Schrijf het juiste bedrag over op rekeningnummer BE19 8916 0400 9512 met vermelding: Voornaam Naam Inschrijving.

Zodra je het inschrijvingsformulier hebt doorgestuurd en het lidgeld hebt betaald krijg je een bevestiging van je inschrijving (met onder andere je lidnummer bij Badminton Vlaanderen). Eens dit gebeurd is wordt de verzekering in orde gebracht.

Wijzigen je contactgegevens doorheen het jaar (adres, telefoonnummer, e-mailadres…) gelieve dit te melden aan één van de bestuursleden.

Lidgeld volwassenen 2022

Volwassenen

BE19 8916 0400 9512

BIC GEBA BE BB
RecreantG-sportCompetitieTornooi
Nieuwe leden: januari 2022-december 2022€ 120€ 90€ 180€ 130
Herinschrijvers na coronajaar 2020 *: januari 2022-december 2022€ 110€ 80€ 170€ 120
* Herinschrijvers die in maart 2021 € 70 inschrijvingsgeld hebben betaald maar door de verlate opstart pas vanaf juni konden spelen, krijgen € 20 euro extra korting op hun lidgeld voor 2022.

Sportkorting ziekenfonds

Bij de meeste ziekenfondsen krijg je een deel van je lidgeld terugbetaald. Vul hiervoor het betreffende formulier in en laat het afstempelen en ondertekenen door onze voorzitter Ignace Van Bost voor je het opstuurt naar je mutualiteit.

OK-pas

Beschik je over een OK-pas om sport en cultuur meer betaalbaar te maken voor gezinnen met een klein inkomen? Dan kom je in aanmerking voor een toegankelijk tarief voor het inschrijvingsgeld. Meer info vind je op de website van Stad Oudenaarde.