Inschrijven

Als nieuw lid kan je vooraleer je je inschrijft bij onze club een 3 -tal keer gratis komen meespelen. Heb je de smaak te pakken, dan kan je je inschrijven. Voor in te schrijven hebben we twee opties:

  • Proefabonnement voor €30
  • Lid worden van de club

Proefabonnement voor € 30

Nieuwe recreanten die de smaak te pakken hebben, kunnen zich inschrijven voor het eenmalig proefabonnement voor €30. Hiermee kan u gedurende 3 maand bij ons in de club komen spelen (alle speelgelegenheden). Er wordt echter geen verzekering afgesloten.

Indien u na deze 3 maand besluit om verder te spelen, kan u het resterende bedrag van het lidgeld betalen en brengen wij de verzekering in orde.

  • Vul alle gegevens in op het volgende bestand: Proefabonnement.
  • Schrijf €30 over op het rekeningnummer BE19 8916 0400 9512 met vermelding: Voornaam Naam Proefabonnement

Lid worden van B.C. VLA-Bad

Je kan ook direct lid worden van de club. Jouw gegevens worden doorgegeven aan Badminton Vlaanderen waardoor u verzekerd bent.

  • Vul alle gegevens in op het volgend bestand: Inschrijvingsformulier.
  • Schrijf het juiste bedrag over op rekeningnummer BE19 8916 0400 9512 met vermelding: Voornaam Naam inschrijving 2020.

Indien je het inschrijvingsformulier hebt doorgestuurd en je het lidgeld hebt betaald, krijgt u een bevestiging van uw inschrijving (met onder andere uw lidnummer bij Badminton Vlaanderen).

Let op: Zowel de overschrijving als het invullen van het inschrijvingsformulier moeten voltooid zijn alvorens de inschrijving kan geregistreerd en de verzekering in orde kan gebracht worden. Dit geldt ook bij een herinschrijving als je het vorige jaar geen lid was bij de club.

Indien er contactgegevens wijzigen tijdens het jaar (zoals adres, telefoonnummer, e-mailadres…) gelieve dit dan te melden aan één van de bestuursleden.

Lidgeld volwassenen 2021

Volwassenen

BE19 8916 0400 9512

BIC GEBA BE BB
RecreantG-sportCompetitieToernooi
Nieuwe leden:
juni 2021 - december 2021
€ 70€ 60Voorlopig niet mogelijkVoorlopig niet mogelijk
Herinschrijvers na coronajaar 2020:
juni 2021 - december 2021 *
€ 50€ 50Voorlopig niet mogelijkVoorlopig niet mogelijk
* Heb jij als trouw lid al € 70 inschrijvingsgeld betaald in maart (als herinschrijver)? Geen nood! De € 20 euro die je teveel betaalde wordt verrekend in je lidgeld van 2022. Bovendien krijg je er nog € 10 korting bovenop, waardoor je in 2021 in totaal maar € 40 euro betaald zal hebben om te spelen.

Sportkorting ziekenfonds

Bij de meeste ziekenfondsen krijg je ook een deel van je lidgeld terugbetaald. Hieronder kan u de formulieren voor de meeste vinden. U dient uw persoonlijke gegevens en het betaalde bedrag in te vullen en het formulier door onze jeugdcoördinator of bestuurslid laten bestempelen en ondertekenen voordat je die opzendt naar je mutualiteit.