Zomerkamp 2019

De Blaarmeersen te Gent – 5e editie

De zomer komt er weer aan. Twee maanden vakantie met zon, zee en strand. En wat is er beter dan deze vakantie af te sluiten met een fantastisch badmintonkamp? Je kan het al raden, ook dit jaar heeft badmintonclub VLA-Bad weer een fantastisch kamp voor jullie in petto.

WANNEER?

Het badmintonkamp zal doorgaan van maandag 26 augustus tot en met woensdag 28 augustus 2019 in het sport- en recreatieoord De Blaarmeersen.

WAT?

Naast de nodige portie badminton voorzien we ook tal van leuke nevenactiviteiten zoals bosspelen, zwemmen, quiz, waterspelletjes… De badmintontrainingen zullen worden gegeven door onder andere Simon en Ignace. We zijn momenteel nog op zoek naar enkele andere gasttrainers.

PRIJS?

Dankzij de succesvolle koekenverkoop bedraagt de kostprijs voor het kamp €135 voor leden. Het 2e, 3e … kind van het gezin betaalt €115 (gezinskorting enkel voor leden).

Niet- leden betalen €155.

In de prijs zit onder andere het verblijf, de maaltijden, trainingen en activiteiten inbegrepen.

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan via deze link tot en met eind juni of tot volzet (max 30 deelnemers, momenteel nog 5 plaatsen vrij).

Bij je inschrijving vragen we een voorschot van € 50 per persoon, over te schrijven op rekeningnummer BE80 8916 0403 5477 met vermelding van ‘Badmintonkamp 2019 + Voornaam + Naam’.

Indien jullie nog vragen of opmerkingen hebben, kunnen jullie Simon steeds aanspreken (simon.krols@vlabad.be). Een uitgebreidere infomail volgt enkele weken voor aanvang van het kamp.

Hopelijk tot dan!