Zomerkamp

Badmintonkamp 2019 in de blaarmeersen te Gent

De 6e editie van ons zomerkamp zal plaatsvinden in het recreatiedomein de blaarmeersen in Gent van maandag 26 augustus tot en met woensdag 29 augustus 2019 (3 dagen). Meer informatie volgt later nog, maar safe the date alvast! 

Badmintonkamp 2018 in het kluisbos

De zomer komt er weer aan. Twee maanden vakantie met zon, zee en strand. En wat is er beter dan deze vakantie af te sluiten met een fantastisch badmintonkamp? Je kan het al raden, ook dit jaar heeft badmintonclub VLA-Bad weer een fantastisch kamp voor jullie in petto.

Het badmintonkamp zal doorgaan van maandag 27 augustus tot en met woensdag 29 augustus in het sport en recreatieoord kluisbos. Naast de nodige portie badminton voorzien we ook tal van leuke nevenactiviteiten zoals bosspelen, eventueel zwemmen, quiz, waterspelletjes… De badmintontrainingen zullen worden gegeven door Simon, Ignace, Nathan Van Der Bruggen en …? Ook Evi gaat weer mee als begeleider.

De prijs bedraagt €135 voor leden. Het 2e kind van het gezin betaalt €115 ( gezinskorting enkel voor leden). Niet- leden betalen €155. In de prijs zit onder andere het verblijf, maaltijden, trainingen en activiteiten inbegrepen. Inschrijven kan via deze link tot en met 20 juni of tot volzet (NOG 4 PLAATSEN OVER).

Bij je inschrijving vragen we een voorschot van €50 per persoon, over te schrijven op rekeningnummer BE80 8916 0403 5477 met vermelding van ‘Badmintonkamp2018 + Voornaam + Naam’.

Indien jullie nog vragen of opmerkingen hebben, kunnen jullie Simon steeds aanspreken (simon.krols@vlabad.be). Een uitgebreidere infomail volgt enkele weken voor aanvang van het kamp.

Wij kijken er naar uit! Jullie ook?