VLA-BAD Tour

Wat?

Elk jaar organiseren we een aantal thema-toernooien voor onze jeugdleden. Ingeschreven deelnemers worden ingedeeld in kleine poules per niveau en spelen dan onderling enkele wedstrijden tegen elkaar. Na elk toernooi worden punten uitgedeeld en wordt er een klassement opgesteld. Wie kroont zich na het afsluittoernooi in zijn leeftijdscategorie tot kampioen? Tijdens het afsluitfeest van de club worden deze jeugdleden dan eens extra in de spotlights gezet.

Om het ook plezant te maken is elk toernooi ingekleed. Zo moet iedereen op het halloweentoernooi verkleed komen en komt de paashaas langs op het paastoernooi…

Wanneer?

Elk jaar organiseren we 6 toernooien. Deze gaan door in de Ruffel te Petegem op de zaterdagvoormiddag van 9u tot 11u30 Er is geen training op deze dagen! Een overzicht van de data voor het speelseizoen 2020-2021 komt binnenkort online.

Attention: The internal data of table “jeugd-tourn” is corrupted!

Voor wie?

Deze toernooien worden opengesteld voor alle jeugdleden van onze eigen club. Inschrijven is verplicht en doe je via toernooi.nl of badmintonvlaanderen.be. Ouders zijn ook welkom op deze toernooien om voor hun kind te supporteren en eens een babbeltje te slaan met andere ouders. Amusement en een gezellige sfeer primeren tijdens deze toernooien.

Indien je toch twijfelt om deel te nemen, kom dan eerst eens een kijkje nemen. En wie weet, kriebelt het te veel en dan speel je een volgende keer wel mee.

Aangezien de poules op niveau worden gemaakt, kunnen ook beginners meedoen. Dit verzekert sowieso een tegenstander van ongeveer hetzelfde niveau.

Waarom?

We laten onze leden op deze manier kennis maken met het spelen van wedstrijden zoals het er op officiële toernooien (onze toernooien zijn niet officieel) ook aan toegaat. Naast het badminton,  leren we ze omgaan met verlies en/of winst en promoten we het fairplay.

Inschrijven verplicht! Hoe?

Voordat je kan inschrijven moet je een account bij Badminton Vlaanderen hebben. Heb je nog geen account? Zie verder op welke manier je een account kan aanmaken.

Hoe inschrijven voor ons thematoernooi?

 1. Klik op de link van het toernooi. Deze wordt enkele weken op voorhand vrijgegeven en vind je in de bovenstaande tabel.
 2. Klik op ‘inschrijven’
 3. Log in met jouw account gegevens
 4. Ga akkoord met het toernooiregelement
 5. Klik op ‘opslaan’

Een account aanmaken op Badminton Vlaanderen

 1. Klik op de volgende link: http://www.badmintonvlaanderen.be/member/login.aspx?returnurl=%2ftournaments
 2. Klik op ‘registreren’
 3. Ga akkoord met de voorwaarden en duw op ‘volgende’
 4. Kies een loginnaam, wachtwoord en vul jouw e-mail adres in.
 5. Geef het lidnummer en geboortedatum in. Alsook het geslacht. Het lidnummer werd normaal via mail doorgestuurd. Beschik je niet over het lidnummer, stuur dan een mailtje naar jeugd@vlabad.be. We sturen dan zo snel mogelijk het lidnummer door.
 6. Duw op verifiëren.
  1. Indien hij de gegevens goedkeurt, klik dan op opslaan.
  2. Indien er een foutmelding wordt gegeven, stuur dan het gebruikte lidnummer EN de juiste geboortedatum door naar jeugd@vlabad.be. Vermoedelijk werd door ons de foute geboortedatum ingevoerd. We passen het dan zo snel mogelijk aan.
 7. Er is nu een mail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Open deze mail en klik op de link om het account te activeren.
 8. Log in met je gegevens om je in te schrijven voor een toernooi. (zie hierboven)