Trainers

Ignace Van Bost

Al vele jaren is er een jeugdwerking in de streek van Adriaan Brouwer. Om precies te zijn, is Ignace gestart in 1996 met 18 jeugdspelers. Toen stond het nog in zijn kinderschoenen. Door het inzettingsvermogen en de drang naar beter zijn, staan we waar we nu staan. Klaar voor een nieuwe start naar een vernieuwde jeugdwerking met als doel de Vlaamse Ardennen op de badmintonkaart te brengen. Hij ontfermt zich over het goed draaien en de toekomst van de BC VLA-BAD.

Simon Krols

Ik begon reeds badminton te spelen op mijn 14e, toen ik in het 2e middelbaar zat. Al snel had ik de smaak te pakken en ik beoefen nog steeds deze sport. Voor mij ongetwijfeld nog altijd de leukste sport ter wereld. Ik was aanwezig bij zoveel mogelijk trainingen waarbij Ignace mij alle kneepjes van het vak leerde. Hierdoor werd ik een gepassioneerd badmintonner.

Ik kreeg er maar niet genoeg van en begon Ignace te helpen met zijn trainingen voor de jeugd. Ondertussen behaalde ik ook het diploma 'initiator badminton' waar ik enorm fier op ben.
Samen met Ignace, Sarah, Max, ElĂ´ime en Daan wil ik graag helpen om al mijn kennis over deze sport over te brengen aan iedereen die graag badminton speelt!

Nathan Van Der Bruggen

Nathan heeft in het seizoen 2014-2015 en 2016 al heel wat trainingen gegeven aan de jeugd van de club, en neemt vanaf heden een sabadjaar!

Benjamin Braem

Benjamin geeft training op maandagavond voor de U9,11 en 13 en dit ook voor spelers van de buurtclubs.