Inschrijven

Inschrijvingsprocedure

Heb je de badmintonkriebels te pakken? Schrijf je dan zo snel mogelijk in!

  • Vul alle gegevens in op dit inschrijvingsformulier.
  • Schrijf het juiste bedrag over op het rekeningnummer BE80 8916 0403 5477 met vermelding: Voornaam Naam inschrijving 2022.

Nadat je het inschrijvingsformulier hebt ingevuld en het lidgeld hebt betaald, krijg je een bevestiging (met onder andere je lidnummer bij Badminton Vlaanderen).

Let op: pas als het formulier volledig is ingevuld en het lidgeld is ontvangen, kunnen we de inschrijving voltooien en zo de verzekering in orde brengen!

Als bepaalde contactgegevens zoals het adres, telefoonnummer of e-mailadres wijzigen doorheen het jaar, gelieve dat te melden aan één van de trainers of via jeugd@vlabad.be

Lidgeld jeugd 2022

Jeugd

BE80 8916 0403 5477

BIC VDSP BE 91
Jeugd< 10 jaar
MiniBAD
Jeugd
recreatief
Jeugd
Alfa
Nieuwe leden:
januari 2022 -
december 2022
€ 110€ 150Bovenop het lidgeld voor recreatieve spelers is het mogelijk om 15 bijkomende trainingen van 1,5 uur te volgen voor € 50 extra tussen januari en mei en 15 bijkomende trainingen van 1,5 uur voor € 50 extra tussen september en december
Herinschrijvers na coronajaar 2020:
januari 2022 -
december 2022
€ 110-12 jaar: €150
+12 jaar: €140
Bovenop het lidgeld voor recreatieve spelers is het mogelijk om 15 bijkomende trainingen van 1,5 uur te volgen voor € 50 extra tussen januari en mei en 15 bijkomende trainingen van 1,5 uur voor € 50 extra tussen september en december
* Normaal starten de inschrijvingen in januari, maar het is geen enkel probleem om je doorheen het jaar in te schrijven. Je lidgeld wordt dan pro rata berekend, op basis van het aantal resterende maanden in het kalenderjaar en de aansluitingskost bij de badmintonbond voor die periode.

Het lidgeld omvat de verzekering (€ 16.99) en alle speel- en trainmomenten. Alleen voor de Alfa-spelers die op maandag trainen, wordt een extra bijdrage gevraagd voor de lessen.

Bij activiteiten tijdens het seizoen maken we regelmatig foto’s en filmpjes om op onze website, Facebook en/of Instagram te plaatsen. Zonder tegenbericht gaan we ervan uit dat je als ouder geen bezwaar hebt dat wij foto’s of video’s van jou of je kind op openbare pagina’s plaatsen.

Sportkorting ziekenfonds

Bij de meeste ziekenfondsen krijg je een deel van je lidgeld terugbetaald. Hieronder vind je de nodige formulieren om de terugbetaling aan te vragen. Vul je persoonlijke gegevens en het betaalde bedrag in en laat het formulier ondertekenen door onze jeugdcoördinator of een bestuurslid. Daarna bezorg je het aan je mutualiteit.

OK-pas

Beschik je over een OK-pas om sport en cultuur meer betaalbaar te maken voor gezinnen met een klein inkomen? Dan kom je in aanmerking voor een toegankelijk tarief voor het inschrijvingsgeld. Meer info vind je op de website van Stad Oudenaarde.