BBQ

2018

Ons jaarlijkse BBQ vindt dit jaar plaats op zaterdag 6 oktober in De Griffel (Ouwegemsesteenweg 90, 9750 Zingem).

We beginnen met een receptie die zal aanvangen vanaf 18u30. Vanaf 19u kan iedereen zich vervolgens te goed doen aan  een heerlijke BBQ!

Afsluiten doen we met het traditionele dessertbuffet, waarbij we opnieuw hopen op jullie talrijke steun. De geïnteresseerden kunnen opnieuw hun beste dessert klaar maken en meedingen voor de titel VLABAD-kok van het jaar!

Tussen de BBQ en het dessert worden de jeugdspelers in de prijzen gezet (winnaars van de VLA-Bad tour en jeugdspelers met meeste aanwezigheidspunten) en worden de clubkampioenen gehuldigd.

Inschrijven voor ons afsluitfeest kan door het onderstaande inschrijvingsformulier in te vullen en het correcte bedrag over te schrijven op ons rekeningnummer: BE19 8916 0400 9512 met vermelding VOORNAAM NAAM BBQ 2018. Je eetkaarten zullen dan klaarliggen aan de inkom. Inschrijven kan ook door je eetkaarten te kopen bij één van de bestuursleden.

  • Volwassenen en jongeren ouder dan 12 jaar betalen € 16.
  • Kinderen jonger dan 12 jaar betalen €12.
  • Kinderen jonger dan 6 jaar mogen gratis komen.

Inschrijvingsformulier: https://goo.gl/forms/4biJGOW8YwjXvnD23

Voor de jeugd hebben we bovendien tal van toffe volksspelen voorzien!

We kijken alvast uit naar jullie aanwezigheid! Tot dan!

Wedstrijd ‘Vla-bad kok van het jaar’

Dit jaar houden we een wedstrijd voor beste kok van Vla-bad! Als je wilt meedoen, vragen we om een dessert naar keuze te maken en dit mee te nemen naar het afsluitingsfeest.

Vergeet dit ook niet te vermelden bij je inschrijving!